Kagen består af en lidt ala marings top og bund.. men sådan en lidt sej en.
Selve bundene :
3 bøtter past. Æggehvider (4,5 hvider )
100 g sukker
Lidt vanilje
1 spsk kartoffelmel
Spiskes sammen til stift skum
100 g smuttede , hakkede mandler røres i
Sættes på bageplade med bagepapir i den str du vil have dem.
Bages nederst i ovn ved 150° ca 35-40 min skal være letlysebrun.
De skal hvile på bagerist på papiret inden kagen lægges sammen.
Æbleskum :
3 dl piskefløde piskes til skum
2 spsk med top græsk yougurt 10% røres i
Lidt vanilje kan tilsættes.
4 rå æbler skæres i tern og røres i.
Karamel :
250 g brun farin
100 g smør
1 dl sirup
Lidt vanilje
1 dl piskefløde
Koges op ved omrøring, når der ikke er flere sukkerkorn at se, tages gryden af varmen og piskes køligere.. lader den stå og sætte sig lidt imens jeg lægger kagerne sammen.
Bund , skum , bund.
Hælder så karamllen over.
Kagerne smager bedst køleskabs kolde, synes vi
Ingen kommentarer:
Send en kommentar