Du kan se hvordan jeg bager den , lige her på youtube
I går skulle den prøves og nøj den er god og nem at lave.
Opskriften :
100 g smør smeltes med
100 g mørk chokolade
Imens piskes 2 æg med
2 dl. sukker
Chokolade smør blandingen piskes i , derefter piskes der i
1 dl mel
1 dl kakao
lidt salt
½ tsk. bagepulver
Dejen hældes i en form med bagepapir. Vi brugte en i str. 33x23 ( Pyntekagen 20x20)
Der hældes en
1/2 dåse Nestlé kondenseret mælk
ud over dejen, og laves lidt huller så den kan komme ned i kagen, der efter drysses
100 g lys hakket chokolade ud over.
Den bages ved 175 gr i ca 35 min midt i - ikke varm luft.
I går skulle den prøves og nøj den er god og nem at lave.
Vi spiste Citron-Lime mousse til og det søde og sure gik rigtig godt sammen.
Opskriften :
100 g smør smeltes med
100 g mørk chokolade
Imens piskes 2 æg med
2 dl. sukker
Chokolade smør blandingen piskes i , derefter piskes der i
1 dl mel
1 dl kakao
lidt salt
½ tsk. bagepulver
Dejen hældes i en form med bagepapir. Vi brugte en i str. 33x23 ( Pyntekagen 20x20)
Der hældes en
1/2 dåse Nestlé kondenseret mælk
ud over dejen, og laves lidt huller så den kan komme ned i kagen, der efter drysses
100 g lys hakket chokolade ud over.
Den bages ved 175 gr i ca 35 min midt i - ikke varm luft.
Vi kan bedst lide vores brownie ikke er for høj, så brugte en lidt større form end den der stod i opskriften. Kagen fik så også lidt kortere tid i ovnen.
Her ses kagen efter dejen er hældt i, lavet huller med ske og en halv dåse kondenseret mælk er hældt over ..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar