Brownie muffins
100 g chokolade ( mørk ) smeltes med
150 g smør
300 g brun farin piskes med
2 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilje pulver
1 spiseske kakao pulver
Lidt salt
Tilsættes
150 g mel
Smør og chokolade blanding
100 g hakkede nødder
100 g hakkede lyschokolade
Smør portions forme og fyld dem halvt.
Bages ved 200 g ikke varm luft midt i
16-17 min.
Chokolade mousse med skumfiduser :
150 g skumfiduser
200 g mørk chokolade
50 g lys chokolade
25 g smør
1 dl koldt vand
Smeltes stille og roligt på pande ved om rørring.
Start dog med at piske
1/2 l piskefløde med
1 tsk vanilje ekstrakt
Og læg 3-4 plader husplads i blød.
Når massen er smeltet tages den af varmen. Huspladsen smeltes i og røres godt.
Massen hældes i flødeskummet og piskes til der ikke er nogen klumper.
Hældes i portions bøtter og sættes i køleskabet Ca 2-3 timer
Ingen kommentarer:
Send en kommentar