Den skal jeg helt sikkert selv prøve at lave en dag.
Har fået opskriften :
Til selve kagen skal bruges :
150 g smør
200 g brun farin
2 æg
200 g mel
2 tsk vanillie sukker
2 tsk bagepulver
2 tsk natron
50 g kakao
100 g mørkchokolade fint hakket
100 g appelsin marmelade
2 dl kærne mælk
Trøffel :
2 dl piskefløde
200 g mælkechokolade
Pynt :
150 g hakket nødder eller/og chokoladeflager
Start med at lave trøflen :
Kog fløden op, kom den hakkede chokolade i og rør rundt, til chokoladen er smeltet. Til trøffelmassen i fryseren i 1 time.
Rør smør og farin sammen. Rør æggene i et ad gangen. Sigt mel, vanillie, bagepulver, natron og kakao i under om røring. Kom derefter chokolade og appelsinmarmeladen i.
Tilsæt kærnemælken lidt ad gangen.
Kom dejen i en smurt springform (25 cm i dia ) og bag kagen ved 190 g i ca 60 min.
Lad kagen køle af og flæk den i 2 bunde. Pisk trøfelmassen ganske let. Fordel halvdelen på den nedereste bund og læg den anden bund oven på. Smør resten af trøflen på kagens top og pynt med hakkede nødder.
Dejlig nabo:-)
SvarSletHej Nanna - Ja , ham Henrik er super god til at bage ! Dejligt !
SvarSletHyggehygge
Marianne