lørdag den 18. september 2010

Brownie-muffins

Lysten til kage har sneget sig ind på os... Og det skulle være sådan en tung og snasket en med nødder....
Den er lige kommet ud af ovnen, sammen med 22 andre... og 6 små...

150 g god mørk chokolade smeltes sammen med
250 g saltet smør. Når det er halvt smeltet tages det af varmen og står og smelter vidre i gryden.

4 æg (ikke for små ) Piskes sammen med
125 g sukker
125 g brunfarin til sukkeret er helt opløst og hele massen er hævet til mere end dobbelt str.

1½ dl kakao
160 g hvedemel røres eller piskes i æggemassen.

100 g valnødder og
50 g mandler hakkes , ikke for småt og ikke for stort....

Vendes i massen, til sidst røres det smeltede og let afkølet smør og chokolade i.

Bages midt i 175 g varm ovn ( ikke varm luft ) , de fik 20 -22 min og er lidt.. Våde i midten.

Ps... husk lige at fylde dejen i muffinsforme......fnis...

Vi har endnu ikke besluttet om der skal snask oven på....

6 kommentarer:

  1. Hej Kager uden grænser - Det er de også..... Og de behøver slet ikke noget snask oven på i dag...

    Men måske i morgen...

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Hej Bianca - I dag mandag er de stadig gode.........

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  3. Hei:)
    Skal der ingen form for hævemidler i? Jeg er ikke vandt til at bage, så ville lige spørge.

    Kim

    SvarSlet
  4. Hej Kim - Nej , æggene er det eneste hævemidel.. De er sådan lidt tunge i det, altså.. kagerne :-)

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet