Chokolade kage med nødder og karamel nougat glasur...
4 æg
175 gr sukker
175 g brun farin
250 g smeltet smør
4 ½ tsk bagepulver
3 tsk vanilliesukker
2 dl mørkt kakaopulver
ca 4 dl mælk
500 g hvedmel
100 g hakket valnødder
50 - 75 g hakket mandler
150 g hakket mørkt chokolade
Glasur :
Næsten et helt glas Dulche De Leche
ca 150 g flormelis
lidt koldt vand.
ca 175-200 g nougat.
Sukker, brun farin samt æg piskes, længe......... Resten røres i.
Bages nederst i varm ovn 175 g ikke varm luft, ca 25-30 min i en halv bradepande. Stik i kagen for at se om den er færdig.
Når kagen er kold, røres glasuren samme, den skal ikke være tynd med heller ikke tyk, dog så tyk at den ikke løber af kagen..... Derover rives nougat hen over.
Fy for pokker hvor ser den uforskammet lækker ud - den må helt klart prøves en dag - mumsmums
SvarSletkh
Anne
Hej Anne - Det er helt sikkert ikke sidste gang vi tager den kage med på arbejde , for de kunne virkelig godt lide den.
SvarSletHyggehygge
Marianne
Ååååh, mine tænder løber i vand :-)
SvarSletDen må jeg altså prøve på et tidspunkt!
Hej Piske - Jeg har VILDT lyst til at bage den i dag... igen... Men har ikke mere Dulche de Leche... og så er det bare ikke det samme... Og det er nok også godt.... hihihi
SvarSletHyggehygge
Marianne
Hej Marianne,
SvarSletbedre sent end aldrig... men MUMS den kage ser godt nok syndigt god ud!
Den ryger vist lige en tur i inspirationsmappen :o)
knus
Camilla
Hej Camilla - Det er vist også... en god måde at beskrive den på... Syndig........... hihihi
SvarSletHyggehygge
Marianne