onsdag den 13. januar 2016

Mandelkage med marcipan og citron

Ville gerne have en lidt mere tung kage end den anden mandelkage, så jeg legede lidt i går.

Jeg brugte :
5 æg som blev pisket med
150 g sukker
2 tsk vanilje
2 tsk bagepulver
100 g revet odensemarcipan
150 g fint hakket mandler
Skal af en halv økologisk citron
100 g hvedemel

Den kom i en springform , bagt midt i ved 200 g Ca 25-30 min .

Vendte den om på en tallerken med det samme , lod den køle lidt og rev så nougat hen over.

Er sikker på den vil smage godt med den glasur man bruger til guleroddkage,  men den er jeg den eneste der kan lide her hjemme.

3 kommentarer:

  1. Hvad er det med dig og den marcipan og nougat?? Jeg er vildt misundelig og kunne snildt spise et kæmpe stykke nu :D

    SvarSlet
  2. Hej Nanna

    Ja.. jeg ved det ikke... Jeg er nok bare vild med marcipanen og Fruen er vild med nougat...

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet