lørdag den 15. marts 2014

Chokolademousse , lavet på skumfiduser

Datteren og jeg lavede mousse i går...

Har lavet det mange gange, men det har ikke lykkes helt at ramme den helt rigtige fornemmelse i... Munden synes fruen min, det lykkes så i går ...
Vi lavede egentlig ikke sååå meget om på opskriften...

Her kommer den ...
Start med at piske :

1/2 l piskefløde med
1 tsk vanilje ekstrakt.
Og stil på køl.

På pande over svag varme : 
200 g skumfiduser klippet i mindre stykker.
25 g smør
50 ml koldt vand
250 g mælke chokolade, i små stykker

Røres sammen, imens læg 3 blade hus plads i koldt vand. 

Når skum fiduserne er smeltet og  blandet med chokolade , tages panden af varmen.

Huspladsen smeltes over vandbad og røres i massen... 

Der efter røres massen ned i flødeskummet.

Hældes i portions glas og sættes på køl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar