Men den kan jeg nøjes med at bruge min gode arm.
Da jeg kom hjem fra arb i går... Fik jeg rørt en dej sammen og sat til hævning, i LeKue formen... Jeg vikler altid et viskestykke over den...
Ja... Også glemte jeg da alt om det... Omkring 3 timere senere, kom jeg i køkkenet og fik øje på den....
Fik hurtigt varmet ovnen op.. Bagt brødet ... Det blev lige så skønt og lækkert som det plejer...
Har nu også fået sådan en form, mon du har nogle gode opskrifter? Synes ikke det har fungeret med den ene opskrift jeg har prøvet med den lille bog som fuldte med.
SvarSletKram marelene
Hej
SvarSletUndskyld mit sene svar - jeg har mest bagt på slump.... Men holdt mig til 3 1/2 del vand. 300 g alm mel og så leget med div korn og grovere mel, op til de ca 450-500. Gr i det hele. Og så ca 15 g gær, hæve tid en times tid. Og så ca 35 min med formen lukket ...i ovnen, midt i ved 200 g - ikke varm luft, så laden den står åben i ovnen i 5 min. Vendte brødet ud af formen og lade det bage 10 min mere, uden form.
Hyggehygge
Marianne
Hej Marianne.
SletTusind tak for svar.
Har bagt 3 brød i formen og synes faktisk de bliver ok gode.
Godt nytår
Marlene