I dag har jeg så kastet mig ud i en dej, der er knap så fugtig som den i går, så den kunne ikke røres helt sammen med dejskraberen. Den skulle æltes lidt... Stod lidt og kiggede på den... Gad ikke dej på den ene hånd som kan bruges i øjeblikket.... Så jeg begyndte at rulle uden på formen, sådan lidt fra alle sider..... Total win win... Dejen blev æltet sammen, faktisk ret hurtigt, og jeg slap for en klistret hånd og ej heller noget dej på køkkenbordet ... Man kan næsten høre mit smil går helt op til ørene ikk....
Har sat den til hævning lige som i går, på køkkenbordet, med et viskestykke over. Der står godt nok man skal pakke den ind infilm, i deres opskrift, men.. Nu bruger jeg bare hvad jeg har , og har jo heller ikke brugt deres mål i dag ...
Så har det hævet i 1 1/2 time og er klar til ovn 200 gr i 30 min. Ud af formen og så lige 5 min mere.
Dette brød blev lidt større end det i går, men der er også mete mel i..
Mange tak for "anmeldelsen" af formen. Jeg har aldrig set den før, men det var rigtig spændende at læse om den. Det kunne godt være sådan en form skulle finde her hjem :)
SvarSletHej Tanja
SvarSletJa jeg kendte heller ikke til den, så er rigtig glad for min veninde gjorde :-)
Hjemme bagt brød smager og mætter bare bedre..
Hyggehygge
Marianne
Majsmel er det maizena ?
SvarSletHej
SvarSletNej , majs mel er majs mel, køber det i enten Føtex eller netto .
Hyggehygge
Marianne
Tak, det må jeg prøve ;-)
SletKnus Marlene