mandag den 6. februar 2012

Gulerods kage med marcipan

Ja.. måtte jo prøve om ikke det kunne lade sig gøre........


Gulerods kage med marcipan :

4 æg piskes med
300 g brun farin
1 tsk natron
2 ½ tsk bagepulver ( tror jeg det blev til.. tabte bøtten... )
1½ tsk vanillie
1 lille tsk kanel, ( gider ikke den smager igennem af kanel )
300 g hvedmel
150 g fint hakkede mandler
100 g revet marcipan
350 g revet gulerødder
125 g smeltet smør
Saften af ½ citron

Dejen blev smidt i en ½ bradepande med bagepapir næsten midt i.. ved 200 gr.

Glasuren er ½ flødeost den der Philllll som jeg ikke kan stave til.. citron saft , revet skal fra 1 citron og en masse flormelis til den har den rette... fylde.... Sådan flydende uden at glide af kagen.........

Rev også skallen af den ½ citron og pyntede kagen med det.. Der blev mere kage end vist her.. Det er den portion der røg ind til naboen , og en lidt større kom med på arb... og lidt blev spist her hjemme .. og .. joo der er også mere endnu......................

6 kommentarer:

  1. Uhmmm det lyder lækkert med marcipan... Det må jeg prøve på et tidspunkt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var faktisk rigtig godt, men... måske man ikke skal spørge mig.. Er jo vild med marcipan i kager...

      Hyggehygge
      Marianne

      Slet