mandag den 2. maj 2011
Banan kage
Banan kage :
5 æg piskes med
300 g sukker
4 tsk vanillie
2 tsk bagepulver
225 g hvedemel
200 g smeltet smør
3-4 små bananer eller 2 mega bananer moset.
Ca ½ tsk kakao , bare så dejlen får en lige mere.. pæn farve...
Alt blades i ovennævnte rækkefølge.
Hældes i en passende form, bages nederst i ovnen ved 175 g ca 45-50 min mærk efter med en bagepind.
Glasur :
25 g smør, røres og smeltes med 100g chokolade, flormelis og mælk til det det har den rette... tykkelse... Fordels over kagen når den er køles af.
Vi kan godt lide at få jordbær og is til , men den er også fin bare som sig selv.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ihh, jeg får lyst til banankage.. din banankage! Den ser virkelig mums ud ...
SvarSletGod aften
Marianne
Hej Marianne - Så må du igang med at bage ... hihihi
SvarSletHyggehygge
Marianne