lørdag den 18. februar 2017

Mandelkage med nougat låg og jordbær med chokolade

Har ingen arme hjemme der kan hjælpe i dag. Så har endnu en gang bagt den kage jeg selv kan klare.

Mandelkage og så med nougat låg
Vi skal have jordbær dyppet i chokolade til
Mandel kage :
4 æg piskes med
200 g sukker
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilje
1 spsk hvedmel
250 g mandler hakkes ikke helt til.mel men så der er lidt at bide i..
De hakkede mandler piskes i ægge massen og fyldes i en springform .
Bages ved 175 gr midt i Ca 35-40 min.
Vendes på en tallerken med bunden op, hvor der rives nougat hen over og drysses med lidt chokolade spåner . Smager bedst afkølet med is og evt frugt til .
 
Nougat låget er :
2 pak Odense Nougat som er smeltet over vandbad med ca 25-40 g saltet smør, rørt med flormelis til det har den tykkelse man vil have.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar