tirsdag den 3. december 2013

Krydderkage med banan, nødder og chokolade

Min ene kollega fyldte 50 i sidste uge. Synes han skulle have lidt kage... Så fik lokket sønnen i køkkenet.

 
Sidste år fik jeg noget brunt bagepulver fra dr. Oetker og kunne faktisk godt lide smagen. Så har købt det igen ...

4 æg piskes med
100 g sukker
100 g brun farin
4-5 modne bananer skæres i tern og røres i.

Smelt 250 g smør

100 g hakket hvid chokolade
100 g hakket mørk chokolade
1 tsk nescafe pulver
100 g grivhakkede parrenødder
100 g hakkede mandler
1/2 brev brunt bagepulver
11/2 tsk alm bagepulver
400 g hvedemel
1 1/2 dl mælk

Alt røres sammen.

Jeg valgte at bruge 2 stk fransbrødsforme.

De blev ca bagt 25 min ved 200 gr.

Over trak dem med chokolade og pyntede med chokolade knapper.

En kage der smager af jul uden det er for stærkt i smagen.

4 kommentarer:

  1. Uhm, det lyder skønt! Her har vi bagt panforte i dag - også superlækkert :-)

    SvarSlet
  2. Hej Gitte
    Ja det er da også en rigtig jule dessert/konfekt kage, I har lavet.

    den bliver ikke lavet her, jeg har et meget anstrengt forhold til sukat ... hihihihi

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  3. *sniger lige en hånd ind og nupper et stykke inden sengetid* ;-)

    SvarSlet