lørdag den 30. marts 2013

Rå æblekage




Har brugt 1 stk revet æble pr glas, samt 5 stk markroner alm str. lidt hakkede mandler .

Piskede lidt under ½ l piskefløde med vanilje, til pænt stift skum. Rev et æble på den grove side af rivejernet, rørt det med ca 1 sp skum. har lidt knust markron og hakkede mandler i bunden, så æbleskum, lidt mere knust markron og mandel, og så lige et par chokolade spåner fra Odense.

Hurtig og nem dessert. Her har jeg brugt Pink lady æbler, men normalt bruger jeg æbler som er mere sure i det, der kan det smage godt hvis man fin river lidt Odense marcipan hen over æblerne.

4 kommentarer:

  1. Super fin og enkel dessert - mere behøver man ikke for at gøre det lækkert

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Marianne

      Nej, det behøver ikke altid at tage lang tid at lave en lækker dessert.

      Hyggehygge
      Marianne

      Slet
  2. Hvor lyder det lækkert - tak for dejlig inspiration!

    SvarSlet
  3. Mmmm det må næsten være min dessert i aften ;-)

    SvarSlet